3 Nisan 2018 Salı

Devon Bostick Kimdir

Devon Bostick Kimdir


13 Kasım 1991 doğumlu aktör Devon Bostick Kanada, Toronto’da doğumlu. İlk sinema deneyimini 12 yaşında bir çocuk rolü ile yaşayan Kanadalı aktör, Testere 6 (Saw 6) filminde henüz 18 yaşındayken, filmin ana karakterlerinden biri olan Brent karakterini canlandırdı. Ayrıca 4 sezon boyunca Amerikan televizyon yapımı dizilerinden The 100 dizisinin ana karakterlerinden biri olan Jasper Jordan karakterini canlandırdı. 

 Devon Bostick kimdir

Ataları İngiliz göçmeni olan Devon Bostick oyunculuk kariyerine henüz 5. Sınıftayken başladı. Ataları İngiliz göçmeni olan aktörün babası da Norveç asıllıdır. Annesi Stephanie Gorin ve babası Joe Bostick sinema ve televizyon dünyasına uzun yıllar görev alan kişilerdir. Ailesinin de bir nevi teşvikleri ve yönlendirmeleri ile henüz 12 yaşındayken ilk sahne önü deneyimini yaşadı. Oyunculuk kariyerine Amerikan sinema ve televizyon dünyasının önemli yapımlarında da devam eden aktör, Toronto’da bulunan Etobicoke Sanat Okulu’ndan mezun. 

 Devon Bostick

Henüz erken yaşta oyunculuk deneyimi yaşayan Devon Bostick ailesel olarak da sektöre çok yakın büyümüş biri. Oyunculuk yeteneğinin gelişmesinde ailesinin rolü çok büyük. Televizyon dizisi deneyimleri arasında ise 2014 yılının Mart ayında vizyona giren The 100 adlı dizi, en uzun soluklu rol aldığı ilk televizyon dizisi. Dizi ise yine aynı adı taşıyan ve yazar Kass Morgan tarafından yazılan The 100 adlı bilim kurgu serisinin televizyon uyarlaması. The 100 konusu ve içeriği ile bilim kurgudan çok aksiyon ve macera türünde. Kanadalı aktör, dizinin ana karakterleri arasında yer alan Jasper Jordan rolünü tam 4 sezon boyunca canlandırdı. 

Kaynak: Mor Çizme - Mor Çizme Dizi - Mor Çizme Sinema - Mor Çizme Biyografi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder