3 Nisan 2018 Salı

Thomas McDonell Kimdir

Thomas McDonell Kimdir


Thomas McDonell tam adı Thomas Hunter Campbell McDonell olan Amerikalı aktör, sanatçı ve müzisyendir. New York Manhattan doğumlu olan aktör 2 Mayıs 1986 doğumlu. Oyunculuk konusundaki başarılarının yanında bir çok ünlü serginin küratörlüğünü yapmaya devam ediyor. 

 Thomas McDonell kimdir

New York Manhattan doğumlu olan Thomas McDonell, 2008 yılında The Forbidden Kingdom filminde Young Southie rolünde, 2010 yılında Twelve filminde Kid in Plaid Tie rolünde, 2012 yılında Funn Size filminde Aaron Riley rolünde oynadıktan sonra 2014 yılında The Devil’s Hand filminde yardımcı oyuncu olarak Trevor karakterini canlandırdı. Yine 2014 yılında vizyona giren bilim kurgu – aksiyon ve macera türündeki The 100 dizisinde, Finn Collins karakterini 22 bölüm canandırdı. The 100 dizisi nükleer savaş sonrasında yaşanmaz durumda olan dünyadan bir uzay istasyona yerleşerek hayatta kalan ve 9 yıl sonra yeniden dünyaya dönmeye çalışan insanların hikayesini anlatıyor. 

 Thomas McDonell

Başarılı oyuncu, televizyon ve sinema dünyasındaki olumlu oyunculuk performanslarının dışında müzik ve sanat alanlarıdaki başarılı çalışmalarını da dürdürmeye devam ediyor. Los Angeles şehrindeki tarihi güneybatı müzesi ve New York şehirlerinde bulunan bir kaç sanat müzesinin küratörlüğünü yaptı ve başarılı çalışmalara imza attı. 

Kaynak: Mor Çizme - Mor Çizme Dizi - Mor Çizme Sinema - Mor Çizme Biyografi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder