3 Nisan 2018 Salı

Richard Harmon Kimdir

Richard Harmon Kimdir


18 Ağustos 1991 Mississauga doğumlu olan Kanadalı aktör Richard Harmon, The 100 dizisindeki John Murphy rolü ile tanınır. Henüz çok erken yaşta (12 yaşında) başladığı oyunculuk kariyerinde, ailesinin sinema ve televizyon dünyasının tanınmış isimlerinden olmasının etkili olmuştur. 

 Richard Harmon kimdir

Bir yönetmen olan Allan Harmon (babası) ve bir yapımcı olan Cynde Harmon (annesi) çiftinin 2. Çocuğu olarak 18 Ağustos 1991 yılında Kanada’nın Mississauga şehrinde dünyaya geldi. Gerçek adı Richard Scott Harmon olan Kanadalı oyuncunun bir de kız kardeşi vardır. Genellikle Kanada yapımlarında rol alan 1985 doğumlu kız kardeşi Jessica Harmon ülkesinde popüler bir sinema ve televizyon oyuncusudur. Başarılı aktör aktif bir LGBT savunucusudur ve kendisini feminist olarak tanımlar. 

 Richard Harmon

2014 yılında vizyona giren ve Amerikan televizyon yapımı olan The 100 dizisi ile popülerliğini küresel alanda arttırmıştır. Nükleer bir felaket sonrasında dünyadan kurtulan ve 97 yıldır uzayda bulunan bir istasyonda yaşayan insanların yeniden dünyaya dönebilmesi ve hayatta kalabilmelerini konu alan bilim kurgu, macera ve aksiyon türündeki dizi de John Murphy rolünü üstlenmiştir. Asi ve kendi doğruları eşinde hareket eden John Murphy karakteri ile eleştirmenlerden olumlu eleştiriler almayı başarmıştır. 

Kaynak: Mor Çizme - Mor Çizme Dizi - Mor Çizme Sinema - Mor Çizme Biyografi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder