16 Şubat 2018 Cuma

Kıyamet Çok Yakında Kopabilir Çok Yakında Dünyanın Sonunun Gelebileceğini Gösteren 7 Kıyamet Alameti



Kıyamet Çok Yakında Kopabilir 
Çok Yakında Dünyanın Sonunun Gelebileceğini Gösteren 7 Kıyamet Alameti
Yaklaşan kıyamet alametleri ne diyor? Kıyamet ne zaman kopacak? Kıyamet çok yakın bir gelecekte kopabilir. Aşağıda sıraladığımız kıyamet alametlerine göre çok yakın bir gelecekte dünyanın sonu gelebilir. Üstelik bu durum sandığımız kadar uzak da değil, çok yakın bir gelecekte insanlığın sonunu getirebilecek büyüklükteki bu tehlikeler büyük bir felaketin habercisi gibi. 

 Çevre Kirliliği

Milyarlarca yıldır kesintisiz devam eden ve dünya üzerindeki yaşamın devam etmesini sağlayan ekosistem son bir kaç yüzyıl içerisinde hızla bozulmaya başladı. Fosil yakıtların kullanılmaya başlanmasından, saniyileşmeye, biyolojik atıklardan, nükleer atıklara kadar dünyamızda bulunan bir çok su ve toprak alanını da kirlettik. Yakın bir gelecekte temiz su ve temiz toprak alanlarımızın kalmaması sadece insanlığın değil, dünya üzerinde yaşayan canlıların da sonunu getirecek. 

Ormanların Yok Olması

Kıyamet alametleri içerisinde en göze çarpanlardan biri de ormanların yok olması. Sadece 2000 – 2012 yılları arasında 2 milyon 300 bin kilometrelik ormanlık alan dünya genelinde yok oldu. Bu durum dakikada 50 futbol sahası büyüklüğünde bir alanın yok olmasına eşit. Eğer gidişat bu şekilde devam ederse, insan neslini yok edecek olan kıyamet oldukça yakın. 

 Betonlaşma

Aranızda betondan sebze ve meyve üretenler var mı bilemem ama yakın bir gelecekte betondan sebze ve meyve üreteceğimize dair bir gelişme olmazsa, insan nesli olarak komple hapı yuttuk demektir. 

Nüfus Artışı

8 milyara doğru hızla giden dünya nüfusu, sadece açlık, fakirlik veya ekonomik sıkıntılara sebep olmuyor. Ekosistemin en büyük düşmanı olan insanoğlu, bu nüfus artışı ile devam ederse yakın bir gelecekte hiç bir canlı yaşama alanı bulamayacak. 

 Hava Kirliliği

İçinde bulunduğumuz zaman içerisinde dahi dünyanın bir çok bölgesinde insanlar temiz hava solumakta, dolayısı ile de nefes almakta zorluk çekiyorlar. ‘Ben oksijen olmadan da yaşarım’ diyenlere sözümüz yok ama oksijen ve dolayısı ile de solunum yaparak yaşayan canlılar için yakın gelecek, çok da iyi görünmüyor. 

 Savaşlar

Yok edilmesi imkansız gibi görünen kıyamet alametleri içerisinde, savaşlar ilk sırayı alıyor. Dünyanın her kıta ve her coğrafyasında devam eden iç savaşlar, karışıklıklar vb. Durumların bir anda alevlenerek küresel bir savaşa dönüşmesi oldukça olası. Bu şekilde diken üstünde yaşamaya devam edebiliriz ama olası bir 3. Dünya savaşı başladığı anda neslimizin sonu, dolayısı ile de kıyamet gelmiş demektir. 

 Küresel Isınma

Yukarıda yer alan maddelerin küresel boyutu olarak karşımıza çıkan bu problemi hemen hemen herkes detaylıca biliyor. Yakın bir gelecekte bu durumun sonucu olarak tüm canlılar kavrulmaya başlayacak. Belki biz değil ama gidişat böyle devam ederse torunlarımızın çok da uzun bir ömrü olmayacağı kesin. 

Kaynak: Mor Çizme

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder